Certificaat Vrijstelling

Dit is een voorbeeld certificaat van vrijstelling. Handig voor de verzekering en als bewijs van vrijstelling. Mede ondertekening door een mede wapenverzamelaar aanbevolen voor legitimiteit. Zolang de overheid geen instelling heeft geaccrediteerd is dit document even legitiem als van welke vereniging dan ook. Tip; verleng het certificaat elke 2 jaar met een medeverzamelaar of maak een nieuw exemplaar.

 

 

Certificaat van Vrijstelling

Foto

Certificaat nr:                                                                                                                                         Datum uitgifte:                

 

Ondergetekenden  verklaren dat op dit certificaat geregistreerde wapen voldoet aan:

Art.18 RWM  Vrijstelling:

d.vuurwapens in de vorm van geweren en pistolen, niet zijnde revolvers, die ontworpen en bestemd zijn om te worden geladen met patronen waarvan de voortdrijvende lading bestaat uit zwart kruit of alleen ontstekingssas, met uitzondering van randvuurpatronen in het kaliber .22 met een patroonlengte van meer dan 18 mm;

De vrijstellingen zoals vermeld onder c, d en e zijn uitsluitend van toepassing op wapens die zijn vervaardigd voor 1 januari 1945. (Zie schema z.o.z. )

Wapen:

Kaliber:

Kenmerken:

Serie nr:

Bouwjaar en/of patent datum:

Verzekerings waarde: €

 

Eigenaar:                                                                                        Medeverzamelaar:

Woonplaats:                                                                                    Woonplaats:

 

 

 

http://www.infopolitie.nl/images/wetgeving/beslissingsschema.gif

Maak jouw eigen website met JouwWeb